Hvorfor er jeres rydningspris så billig?

Det er et spørgsmål vores kunder meget ofte stiller os. Svaret er, at vi er billige fordi vi har valgt ikke at have en fysisk butik, der vil have haft en masse omkostninger forbundet med sig. Dette gør, at vi har mulighed for at tilbyde en endnu billigere pris til vores kunder i stedet. Derudover sælger vi typisk til vores samarbejdspartnere, og eksporterer resten til udlandet, hvor vi også har en fast samarbejdspartner.

Hvad inkluderer ITLO i en rydning?

I en rydning fjernes alt indbo i hjemmet, huset eller lejligheden. Såfremt man ønsker at fjerne gulvtæppet klarer vi også det. Vi tager alle lamper ned, tager søm ud af væggen, skruer gardiner ned osv. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig i din situation, så kontakt os allerede i dag. Vi er til at tale med og ønsker kun at gøre opgaven så let for dig som muligt. Som en del af rydningen tilbyder vi også en lettere rengøring hvor der bliver fejet og tørret støv af i hele boligen.

Hvad sker der med tingene efter en rydning af dødsboet?

Vi sælger typisk tingene til vores danske samarbejdspartner. Det sker typisk hvis dødsboet indeholder dansk design som eksempelvis Royal Copenhagen, Georg Jensen, Wegner møbler eller andre retromøbler, som kunne have en værdi for vores partnere. Vi sender også en stor del til udlandet. Genstande, som ikke kan sælges til vores samarbejdspartnere køres på genbrugspladsen, hvor de kan genanvendes.

Hvor lang tid tager det at rydde et dødsbo?

En standard rydning tager minimum en dag. Dog sætter vi pris på at have omkring en uge til at udføre arbejdet, da vi har mange rydninger hver uge. Dette giver os nemlig mulighed for at planlægge arbejdet ned til mindste detalje, og sikre os den bedst mulige rydning for alle vores kunder. Står du i en hastesag tilbyder vi dog også ekspres rydninger.

Hvornår og hvordan får vi betaling af dødsboet?

Vi afregner prisen for dødsboet allerede inden vi starter rydningen. Vi kan betale dig kontant, ved bankoverførsel eller Mobilepay. Hvis vi derimod skal betales, betaler du først når arbejdet er fuldført til din fulde tilfredshed.

Hvad koster slutrengøringen?

Slutrengøringen koster 30 kr. pr. m2 inkl. moms. Vi har en tilfredshedsgaranti, hvilket vil sige, at hvis du ikke er tilfreds med arbejdet så kommer vi i hverdagene indenfor 48 timer og retter op på det. Det vigtigste for os er nemlig, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde.


Hvor i landet rydder I dødsboer?

Vi rydder dødsboer på hele Sjælland uanset størrelse. Skal du bruge en rydder i Jylland eller på Fyn har vi nogle fantastiske samarbejdspartnere, som vi kan anbefale og sætte dig i kontakt med.

Hvad hvis der ingen værdier er i dødsboet?

Hvis der ingen værdier er, så kan du tjekke vores prisliste, hvor der er eksempler på prisen ift. forskellige boligtyper. Eksempelvis ville prisen på lejligheder op til 100 m2 være 4000 kr. inkl. Moms. Du kan tjekke vores prisliste her.

Læs mere og rydning af dødsbo her

Åbent 8:00-21:00 alle dage

Kontakt os