Rydning af Dødsbo

Kontakt os på +45 60 51 70 69

ITLO har beskæftiget og specialiseret sig i køb, salg, vurdering og rydning af dødsboer de sidste 10 år. ITLO holder til på Sjælland. Vi rydder og opkøber dødsboer i hele Danmark. Alle dødsboer bliver vurderet professionelt og tømmes med omtanke.

Ring på +45 60 51 70 69– Vi er på telefonen mandag til søndag fra kl. 08 – 21 eller mail info@itlo.dk Sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kan gennemgå og vurdere dødsboet.

Vi rydder med omtanke

Når man har mistet et nært familiemedlem eller andre der stod én nær, er det essentielt at få hjælp til det praktiske, så man kan fokusere på sorgprocessen.

ITLO tilbyder professionel og effektiv hjælp til rydning af døsboer. Vi har beskæftiget os med køb og salg af dødsbo i mere end 10 år. Vi har landets bedste specialister på området, og vi håndterer alle sager med fortrolighed og omhu. Vi har erfaring i vurdering af kunst i alle prisklasser hvilket betyder, at vi har et solidt grundlag for at vurdere og prissætte dit indbo. Vi garanter en god pris for dit dødsbo, og du har altid mulighed for – helt gratis og uforpligtende, – at få en salgsvurdering af indboet eller udvalgte genstande fra dødsboet, som du ønsker at sælge.

ITLO har både dansk og international erfaring inden for værdisætning af løsøre og bohave. Vores arbejde bygger på tillid, professionalisme og respekt. Vi håndterer møbler og inventar med stor respekt, så du kan føle dig fuldstændig tryg og sikker i processen. Vi har ryddet dødsboer i mange år, og derfor ved vi, hvordan vi bedst mulig kan hjælpe dig. Har du behov for akut hjælp til rydning, eller blot ønsker at sælge få ting fra dødsboet kan vi hjælpe dig videre. Vi har flere års erfaring med opkøb og rydning af dødsbo og tilbyder dig mulighed for en totalservice. Vi varetage nemlig hele opgaven fra vurdering til den totalrydning af dødsboet.

Du kan være sikker på, at få professionel rådgivning og den ekstra hjælpende hånd, fra mennesker som har respekt, medfølelse og kendskab til din situation. Vores specialister behandler alle typer opgaver og genstande med respekt for auktionsværdien af dine ting. Hos ITLO ved vi hvor vigtigt det er, at skabe et tillidsbånd til vores kunder, inden salget og købet af døsboet fortages. Vi ved at det altid vil være en tillidssag, at åbne døren for fremmede. Vi ved at hjemmet måske stadig har en stor betydning for netop dig.

Kvalitet og sikkerhed

Vores kerneforretning bygger på kunde tilfredshed, og tillid til hinanden. Det er vigtig for os, at vores kunder får det, de har krav på og betaler for. Derfor får du altid en reel og fair vurdering af dit dødsbo. Vi giver altid en god pris på køb af dødsbo, og vi stræber efter at være de bedste i branchen, hvilket betyder at vi altid gør en ekstra indsats. Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde og sikre at du altid får en god pris på dit dødsbo. Har du en hastsag hvor dødsboet skal være ryddet indenfor 24 timer hjælper vi med at sortere og bortskaffe indboet. Herefter foretager vi en vurdering af dødsboet. Vi vurdere alle genstande fra dødsboet med respekt og stor diskretion.

Rydning af dødsbo eller køb af dødsbo – Lad ITLO være din hjælpende hånd.

ITLO tilbyder følgende ydelser inden for rydning af dødsbo.

  1. Køb af alm. Indbo.
  2. Opkøb af konkursbo.
  3. Rydning af dødsbo: kælderrum, loftsrum, garage.
  4. Særlig dødsbo med retroguld og antikviteter.
  5. Totalrydning af dødsbo.
  6. Rydning af kontor og erhvervslokaler se mere her.

Besigtigelse og værdiansættelse af dødsbo

Når vi har besigtiget dødsboet, giver vi dig et uforpligtende tilbud på totalrydning og køb af dødsboet. Prisen for indboet fratrækker vi vores rydningspriser. Hvis værdien er højere end rydningsprisen, så udbetales der penge til boet. Er der ingen værdier i boet, så betales standardprisen for rydning. Nedenstående priser er således maksimum priser. Vores erfaring er, at der oftest er værdier i boet, som kan fratrækkes prisen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 60 51 70 69

Åbent 8:00-21:00 alle dage

Kontakt os