Rydning af kontor og erhvervslokaler

Står du i en situation, hvor du skal fraflytte dit erhvervs- eller kontorlokale, så kan ITLO være din virksomhed behjælpelig. Vi har mere end 10 års erfaring i at rydde erhverv og kontorlokaler overalt i Danmark. Vi har det rette værktøj, så vi hurtige og effektivt kan rydde din virksomheds kontor. En typisk rydning af et kontorlokale tager som minimum en dag. Vi sætter dog pris på at have omkring en uge til at udføre arbejdet, da opgaven typisk kræver planlægning for, at sikre den bedste service.

Desuden er vi typisk halvtreds procent billigere end et lokalt flyttefirma, da vi som ofte videresælger noget af indboet i stedet for, at køre det på genbrugspladesen. ITLO har erfaring indenfor:

1. Rydning af erhvervs- og kontorlokaler

2. Rydning af loft- og kælderrum

3. Nedrivningsopgaver, som eksempelvis nedtagning af nedsænket loft, udhuse mm.

4. Rydning af lagerlokaler

5. Rydning af værksteder

Vi sørger for en sikker håndtering af dit inventar, fortrolige papirer og andre værdigenstande som din virksomhed måtte have og som I ønsker med videre. Vi nedtager lamper, gardiner, og fjerne generelt alt indbo, så lejemålet er klar til, at blive solgt videre eller givet tilbage til udlejer i perfekt stand. Har du computer, hardware, harddiske eller anden teknik sikrer vi, at dette bliver bortskaffet på ordentlig vis. I mange tilfældes kan en grundig rydning af dit erhvervs og kontorlokale sikre en tilbagebetaling af det indbetalte depositum. Vores priser for rydning af et kontorlokale er den samme, som for lejligheder. Priserne kan ses her

Kontakt os på +45 60 51 70 69

Åbent 8:00-21:00 alle dage

Kontakt os